banner564

Fark yok

TDP Genel Sekreteri Hüdaoğlu, CTP ve DP hükümetinin, UBP’nin yolundan gittiğini savundu

Fark yok
banner598
 Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Dr. Suphi Hüdaoğlu, Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler—Demokrat Parti Ulusal Güçler (CTP-BG—DP-UG) Koalisyon Hükümeti’nin yaptıkları ve yapmadıkları ile geçmiş Ulusal Birlik Partisi (UBP) Hükümeti’nin yolundan gittiğini savundu. 
Suphi Hüdaoğlu, özel bir televizyon kanalına konuk olarak gündemdeki konuları değerlendirerek, TDP’nin görüşlerini aktardı.
Suphi Hüdaoğlu, Hükümetin birçok konuda olduğu gibi Göç Yasası ve KTHY mağdurları konusunda da ‘ikiyüzlü’ bir tavır sergilediğini savundu.

“GSM zammı kabul edilemez”
Hüdaoğlu, GSM operatörlerinin %10 zam kararının kabul edilemez olduğunu belirterek, ‘GSM Telefon ücretleri düşecek’ söylemlerinde bulunan Hükümet yetkililerinin, fiyatların zamlanması konusunda gerekli iradeyi gösteremediğini söyledi.
Birçok Avrupa ülkesi ile Türkiye’de fiyatlar kademeli olarak düşerken, zaten en pahalı ücretlerin olduğu Kuzey Kıbrıs’ta daha da zamlandığını belirten Hüdaoğlu, Hükümetin halktan yana değil, GSM

“Uyuşturucu ciddi tehdit”
Bir soru üzerine uyuşturucu konusuna da değinen Hüdaoğlu, uyuşturucu kullanım yaşının giderek düştüğünü, gençliğin tehdit altında olduğunu söyledi. Başbakanlık bünyesinde uyuşturucu ile ilgili kurulan Komisyonu olumlu bulduklarını kaydeden Hüdaoğlu, bu konuda yapılması gereken çok iş olduğunu, örneğin TDP Milletvekili Çakıcı’nın yıllardır dile getirdiği konuyla ilgili derslerin müfredata konmasının önemli adım olacağını ifade etti.


“Akıncı’ya destek”
Suphi Hüdaoğlu, 2015 Nisan ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde TDP olarak bağımsız aday Mustafa Akıncı’ya destek vereceklerini söyledi. Bu yöndeki kararın TDP Parti Meclisi’nde oybirliği ile alındığını anımsatan Hüdaoğlu, Akıncı’nın 4 maddelik çözüm odaklı siyaset, Türkiye ile sağlıklı ve kişilikli ilişki, tarafsız bir Cumhurbaşkanlığı makamı ve toplumsal sorunlarda rehberlik edecek ve yol gösterecek bir Cumhurbaşkanlığı vizyonunu benimsediklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473