banner564

Farkındalık yaratıldı

Tatlısu Belediyesi “Çevre temizliği için hep beraber el ele” sloganı ile temizlik çalışması yaptı

Farkındalık yaratıldı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Tatlısu Belediyesi önderliğinde, çevre kirliliğine dikkat çekmek için “Çevre temizliği için hep beraber el ele” sloganı ile dün temizlik çalışması yapıldı. Temizlik çalışmalarına Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, belediye meclis üyeleri, Çevre Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı, Çevre Dairesi Mağusa Bölge Amiri Çağan Coşkuner ile ekibi, muhtarlar ve çevreye duyarlı bir gurup vatandaş katıldı. Başta belediye başkanı Orçan olmak üzere diğer tüm yetkililer, yol kenarlarında biriken çöpleri temizledi.
Yapılan temizlik çalışması ile ilgili Diyalog’a konuşan Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti.
Orçan, temiz bir çevre yaratmak adına yola atılan çöpleri topladıklarını belirterek, yola çöpleri atan araç sürücülerine daha duyarlı ve hassas davranmaları çağrısında bulundu. Çevre kirliliğinin ülkede kanayan bir yara haline geldiğini ifade eden Orçan, bu konuda farkındalık yaratmak adına birçok kez bu tür temizlik çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Orçan, temiz bir çevre yaratmak ve halkın sağlığını korumak için bu tür temizlik çalışmalarını bıkmadan yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474