banner564

Fatura yakıcı oldu

Yeşilköy’de bir marketten içki, sigara ve kuruyemiş sirkat eden Mehmet Nurçin’e 9, Daruk Demir’e ise 7 ay hapislik verildi

Fatura yakıcı oldu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Yeşilköy’de, bir markete girerek, 9 karton sigara, 3 şişe viski, 6 şişe bira ve bir paket kuruyemiş çalan Mehmet Nurçin ile Faruk Demir, dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından suçlu bulunarak hapse mahkûm edildi. Mahkeme Mehmet Nurçin’e 9, yaşı daha genç olan Faruk Demir’e ise 7 ay hapis cezası verdi.
Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti Başkanı Nüvit Gazi, sanıkların,11 Ekim 2017 tarihinde, Yeşilköy’de faaliyet gösteren Bayramisimli markete, arka camı hasara uğratarak girdiklerini ve içerden 9 karton sigara, 3 şişe viski, 6 şişe bira ve bir paket kuruyemiş çaldıklarını belirtti.
Gazi, sigaralardan bazılarını ise başka markete satarak 640 TL parayı sahtekârlıkla sirkat ettiklerini anımsattı.
Sanıkların işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çeken Gazi, hırsızlığın yüz kızartıcı suç olduğunu, bina açmanın ise suçun vahametini artırdığını vurguladı. Sanıklara hapislik dışında bir ceza takdir edilmesinin mümkün olamayacağını belirten Gazi, sanık 1 Mehmet Nurçin’i 9, sanık 2 Faruk Demir’i ise 7 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473