banner564

Faydalı bir gezi oldu

Londra’da bulunan Gladesmore Community School’dan bir grup öğrenci, Diyalog Medya’yı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı

Faydalı bir gezi oldu
banner598

 Londra’da bulunan Gladesmore Community School’dan bir grup öğrenci eğitmeleriyle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhruiyeti’ne (KKTC) eğitim gezisi düzenledi. Okulun eğitim gezisi kapsamında Diyalog Medya Grubu tesisleri de ziyaret edildi. Müessese Müdürü Sezgin Madencioğlu, Diyalog tesislerini  gezdirdi, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Diyalog Tv stüdyosunu, haber merkezini gezen öğrenciler, burada çalışanlarla sohbet etti, haberin nasıl üretilip ekrana aktarıldığı konusunda bilgiler edindi. 

Televizyonun işleyişinin nasıl yapıldığını gözlemleyen öğrenciler, gazetenin yayına hazırlanma aşamasını da gördü. Meraklı öğrenciler, daha sonra Diyalog Medya Grubu’nun matbaa tesislerini de gezdi, gazetelerin nasıl basıldığını görerek öğrendi. 
Gladesmore Community School eğitmenleri Engin Djemali, Sonis Bardouille, Mr. Pastırmacıoğlu, Zac Kiamil ve Alexandra Kiamil de öğrencileriyle kendilerine medya grubunun kapısını açan Diyalog Medya Grubu yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474