banner564

Fotoğraflar 2012’ye ait

Ercan Akerzurumlu, RHA plakalı araçla karpuz taşındığı yönünde basında çıkan iddialar yönelik açıklama yaptı

Fotoğraflar  2012’ye ait
banner598
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Ercan Akerzurumlu, enstitüye ait RHA plakalı araçla karpuz taşındığı yönünde basında çıkan iddialar ve fotoğraflara yönelik açıklama yaptı. 
Akerzurumlu, söz konusu fotoğrafın 2012 yılına ait bir fotoğraf olduğunu belirterek, 2012 yılında yine benzeri haberlerin çıktığını ve o dönemde de gerekli açıklamanın yapıldığını kaydetti.
Akerzurumlu, 2012 yılında, Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nün karpuz çeşitlerinin adaptasyon çalışmalarından elde ettikleri kaliteli karpuzların SOS Çocukköyü’ndeki çocuklara gönderilmesi sırasında çekilen söz konusu fotoğrafın dört yıl sonra yeniden servis edilerek Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nün hedef gösterilmesini maksatlı bir girişim olarak değerlendirdi. 
Akerzurumlu, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü olarak sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayarak, kamu kaynaklarının kamu yararına kullanılması dışında herhangi bir faaliyette bulunulmasına asla izin vermediklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474