banner564

Gelin dayağı

Eşi ile tartıştığı esnada araya giren kaynananın üzerine yürüyen Gurbet Türan kendini karakolda buldu

Gelin dayağı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Antalyalılar olarak bilinen Zafer Mahallesi’nde başlayan gelin kaynana kavgası mahkemede son buldu. Eşi ile tartıştığı esnada araya giren kaynanasının sol el işaret parmağını bükerek çatlamasına neden olduğu iddia edilen Gurbet Türan, şikayet üzerine soluğu karakolda aldı. 
Gurbet Türan’ın kardeşi Recep Kıncak’ın da parmağı çatlayan annesini hastaneye götürmeye çalışan Murat Türan’a “Hastaneye gidersen kan çıkar” diyerek şiddet tehtidinde bulunduğu iddia edildi. Polis tarafından tutuklanan abla ve kardeş dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Neye uğradığını şaşırdı
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlı Gurbet Türan’ın, 3 Ekim 2016 tarihinde saat 16.00 sıralarında, Antalyalılar Mahallesindeki evinde, eşi Murat Türan ile tartıştığı esnada araya giren kayın validesi Katriye Aşık’ın sol el işaret parmağını bükerek çatlattığını ve adı edilen şahsı bedensel vahim zarara uğrattığını söyledi.

Kardeş de boş durmadı
Zanlının kardeşi Recep Kıncak’ın,  annesi Katriye Aşık’ı hastaneye götürmek isteren Murat Türan’a, “O hastaneye gidilmeyecek, gidersen kan çıkar” diyerek şiddet tehtidinde bulunduğunu anlatan Özbilen, her iki zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlıların serbest bırakılmasını talep etti.

Kefil bularak kurtuldular
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlı 1 Gurbet Türan’ın KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verirken, zanlı 2 Recep Kıncak lehine KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 25 bin TL kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473