banner564

Girne’ye hayat verecek

Akpınar, “GAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şubat 2017’de hayat bulacak” dedi

Girne’ye hayat verecek
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile GAÜ Tıp Fakültesi’nin tanıtımına yönelik bir toplantı düzenlendi.
Girne Karaoğlanoğlu bölgesinde yapımı sona yaklaşan GAÜ Hastane inşaat alanında düzenlenen basın toplantısına, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Asım Vehbi, Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Barlas Aytaçoğlu, GAÜ Sağlık Yatırımları Koordinatörü Günhan Nalbantoglu, Baştaşlar İnşaat Genel Direktörü Ahmet Baştaş ve Proje Mimarı Fevzi Özersay katıldı.
Toplantıda konuşan Serhat Akpınar, hastanenin oluşum sürecini anlattı.
Akpınar, GAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi düşüncesinin ilk olarak 1999-2000 yılları arasında başladığını belirterek, İlk önce 2005 stratejik gelişim programında yer aldığını, ardından hayata geçirilmesi için bürokratik durumların aşılması noktasında çok büyük yol kat edildiğini söyledi. Akpınar, özellikle son 3 yıl öncesine bakıldığında, kedilerini oldukça zorlayan bir takım engellerden yavaş yavaş sıyırarak şu anki aşamaya gelebildiklerini belirtti.
Basın toplantısında; GAÜ Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Barlas N. Aytaçoğlu, GAÜ Sağlık Yatırımları Koordinatörü Günhan Nalbantoğlu, GAÜ  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Proje Mimarı Fevzi Özersay birer konuşma gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474