banner564

Gökçekuş’la görüştüler

Girne Üniversitesi’nden bir heyet YÖDAK’ı ziyaret etti

Gökçekuş’la görüştüler
banner598
Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr.İlkay Salihoğlu başkanlığındaki heyetin YÖDAK'ı ziyaret ederek Başkan Prof. Dr. Hüseyin Gökçeküş ile bir araya geldiği bildirildi.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre ziyarette, Prof. Dr. Salihoğlu, Girne Üniversitesi’nin YÖDAK'a başvurusunun ardından gerekli prosedürlerin yerine getirildiğini ve üniversitenin Eylül 2014'te eğitim hayatına başlayacağınını söyledi. Açıklamada yapılan ziyaretin hem bilgi alış verişinde bulunmak hem de ülkeye yeni bir üniversite kazandırılmasında YÖDAK'ın pozitif katkıları için teşekkür mahiyetini taşıdığı vurgulandı. Girne Üniversitesi'nin eğitim hayatına renk katacağının altını çizen Salihoğlu yaptığı konuşmada YÖDAK'ın yönlendirmelerinin ve kriterlerinin yol gösterici olduğunu da sözlerine ekledi.
YÖDAK başkanı Prof. Dr. Gökçekuş'un Girne Üniversitesi yetkililerinin kendilerine yaptığı ziyaretten ve verdiği bilgilerden ötürü memnuniyetini dile getirdiği belirtilen açıklamada "eğitim adına konan her tuğla bizi memnun etmektedir. Kaliteli sağlam bir yüksek öğrenim için bizler elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz" diye konuştuğu vurgulandı. Açıklamada son olarak Gökçekuş'un ziyarette son olarak Girne Üniversitesi'nin verdiği bilgilerin KKTC Yüksek Öğrenimi adına kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiğine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473