banner564

Göksel Zanax almıştı

25 yaşındaki gencin üzerinden düşerek ölümle yüzleştiği motosikletin sürücüsü Cemal Ressan, mahkemede ilginç iddialarda bulundu

Göksel Zanax almıştı
banner598
Zorkun TAŞER

Lefkoşa’da 17 Ocak tarihinde meydana gelen trafik kazasında yolcu olarak bulunduğu motosikletten düşerek ağır yaralanan 25 yaşındaki Göksel Barkut'un hayati tehlikesi devam ediyor. Lefkoşa Devlet Hastanesinde Yoğun Bakım Servisi'nde uyutulan Barkut'un bugün uyandırılması bekleniyor. Kazadan sonra olay yerinden kaçan ve önceki gün gözaltına alınan motosiklet sürücüsü Cemal ressan ise dün tutuklama talebi ile Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, 17 Ocak saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada zanlının kullandığı motosiklettin direksiyon hakimiyetini kaybettiği, dengesi yitirilen motosikletin sağa sola savrulduğu,bu esnada yolcu olarak bulunan Göksel Barkut’un düştüğü ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Edagül Türker (K-27) yönetimindeki NA 048 plakalı salon aracın sağ arka tekerleğine başı ile çarpması sonucu ağır yaralandığı belirtildi. 

Göksel uyutuluyor
Polis, Barkut’un Lefkoşa Dr. Burhan Nalbanoğlu Hastanesi’nde uyutulduğunu ve bugün itibari ile uyandırılacağını belirterek, soruşturmanın devam ettiğini, beş kişiden ifade alacaklarını söyledi. Polis, zanlının KKTC ve Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşı ve Rum tarafına kaçma ihtimali olduğunu ifade ederek, üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Cemal, süreye itiraz etti
Mahkemede söz hakkı alan zanlı üç günün uzun olduğunu, Barkut’un psikolojik sorunlarından dolayı hap kullandığını, kaza günü ise zanax adlı uyku hapı aldığını ve bayılıp motordan düştüğünü öne sürdü. Zanlı, Barkut’un düşmeden önce gözlerinin karardığını da söylediğini belirtti.
Mahkeme üç günlük sürenin uzun olduğunu belirterek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474