banner564

Gövde gösterisi

Bağımsız aday Fırat Ataser ve ekibi, Alsancak’ta düzenlediği miting öncesi 438 araçlık konvoyla vatandaşı selamladı

Gövde gösterisi
banner598

Alsancak Bağımsız Belediye Başkan adayı Fırat Ataser son mitingini önceki gün köy meydanında düzenledi. Yapılan açıklamaya göre, Alsancak’ta düzenlediği 438 araçlık konvoyla gövde gösterisi yapan Ataser ve ekibi bölgede tur atarak vatandaşı selamladı.

Arif Edizer’in seslendirdiği seçim şarkısı eşliğinde miting alanına gelen Alsancak Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Fırat Ataser’i gönüllüleri omuzlarında taşıdı. Alsancak Meydanını tıka basa dolduran yüzlerce kişi tek bir ağızdan “Ataser Başkan” diye slogan attı.

Alsancak Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Fırat Ataser’in önümüzdeki dört yılda bölgeye kazandıracağına dair söz verdiği projeler tek tek miting alanında kurulan sinevizyondan seçmenlere seyrettirildi.

Sinevizyon gösterisinin ardından sahneye çıkan Alsancak Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Fırat Ataser gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve “karava karava olalı böyle bir miting görmedi” dedi.

Ataser konuşması sırasında Alsancak meydanında gösterilen tüm projeleri 4 yıl içinde gerçekleştireceğine dair söz verdi. Ataser; “ben bunları yapmazsam bir sonraki seçimde sakın bana oy vermeyin. Çünkü biz diğerleri gibi laf değil iş üretmek için sizin oylarınıza talip olduk. Biz diğerleri gibi baskı-tehditlerle değil sizin gönüllerinizi kazanarak bu alanı doldurduk. İşte bizim Alsancak sevdamız bu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 02:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474