banner564

Gözü döndü

23 yaşındaki kiracısına evlenme teklif eden 44 yaşındaki Erbay Teoğman’ın, ret cevabı alınca şiddet ve tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi

Gözü döndü
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de ikamet eden 44 yaşındaki Erbay Teoğman, 23 yaşındaki kiracısı T.B. isimli genç kadına tecavüz girişiminde bulunmakla suçlanıyor.
Zanlının Pazar akşamı genç kadının evine gidip evenme teklif ettiği, olumsuz cevap alınca da ırzına geçmeye kalkıştığı ileri sürüldü. Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı polisteki sorgusunda suçunu kabul etti. Hakkında “Cinsel saldırı”, “Darp” ve “Cinsel tecavüze teşebbüs”suçlarından soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

‘Hayır’ı duyunca çıldırdı
Duruşmada olayın 17 Şubat Pazar günü saat 21.00 sıralarında meydana geldiğini söyleyen polis, zanlının Gönyeli'de kiracısı olan 23 yaşındaki T.B.’nin kaldığı eve gittiğini,  bir süre sonra genç kadına evlenme teklif ettiğini, ‘hayır’cevabı alınca da saldırıya geçtiğini söyledi. 

Rızası dışında temas yaptı
Polis, zanlının T.B.’yi göğsünden iterek yatağa düşürdüğünü, ağzını kapatıp darp ettikten sonra üzerine çıkıp rızası dışında cinsel organı ve vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğunu açıkladı.
Zanlının şikayet üzerine, “Cinsel saldırı”, “Darp” ve “Cinsel tecavüze teşebbüs”suçlarından gözaltına alındığını kaydeden polis, sorgusunda gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirtti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, zanlının evinde bulunan güvenlik kameralarının inceleneceğini ve alınacak birçok ifade olduğunu kaydeden polis, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme hakkında üç ayrı suçlama ile soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verirken, söz hakkı verilen zanlı suskun kalmayı tercih etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473