banner564

Özgürlüğün  bedeli 5 bin TL

Ülkeye gümrüksüz kol saati ve parfüm sokarak üzerlerine pahalı etiketler yapıştırıp satışa sunan iki kafadar serbest kaldı

Özgürlüğün  bedeli 5 bin TL
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’a getirdikleri gümrüksüz kol saatleri, parfümleri satışa sunan, ayrıca ucuz ürünlere pahalı etiketler yapıştırıp sattıkları belirlenen Bülent Tolum ile Armağan Hepbektaşoğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Zanlılar dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 14 Şubat 2019 tarihinde saat 20.00 sıralarında Lefkoşa’da Bülent Tolum’un kullanımında bulunan ZMZ 258 plakalı kiralık araçta arama yapıldığını, gümrüksüz 5 adet Bleu De Chanel marka parfüm ve 9 adet Tager marka kol saati bulunup emare olarak alındığını belirtti. 
Bülent Tolum’un Girne’de kaldığı otelde yapılan aramada ise gümrüksüz 30 adet Tager marka kol saati bulunduğunu söyleyen polis, yapılan soruşturmada suçla bağlantılı Armağan Hepbektaşoğlu’nun da tespit edildiğini ifade etti.

İkisi de turist statüsünde
Polis, Armağan Hepbektaşoğlu’nun zanlı Tolum ile aynı otelde kaldığını, onun odasına yapılan aramada da  10 adet Bleu De Chanel marka parfüm bulunduğunu belirtti.
Polis, her iki zanlının Girne'de bulunan Mr. Pound isimli işyerinden düşük fiyata aldıkları 19 adet Laghmanı Gold marka parfüm kutularının üstüne sahte "duty free" yazılı barkotlar yapıştırıp yüksek fiyata sattıklarının öğrenildiğini kaydetti. 
Zanlıların 3 gündür tutuklu olduğunu, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, Bülent Tolum ile Armağan Hepbektaşoğlu’nun turist statüsünde olduğunu belirterek, teminata bağlanmalarını talep etti. 
Mahkeme,zanlıların 5’er bin TL nakit teminat yatırması şartı ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474