banner564

Güle güle Tavuri

Mustafa Serttaş’ı son yolculuğuna uğurlamaya gelenler haklarını helal etti

Güle güle Tavuri
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Tedavi gördüğü Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde önceki gün yaşamını yitiren “Tavuri” lakaplı Mustafa Serttaş, Yeniboğaziçi’nde defnedildi.
Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar’ın da katıldığı cenaze töreninde, Serttaş’ın ailesi büyük bir üzüntüyle taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Mustafa Serttaş ile ilgili kitap yazan  Aral Moral ile belgesel çekimlerini gerçekleştiren yönetmen Derviş Zaim ve ekibi de katıldı.  Zaim’in ekibi de belgesel maksatlı cenaze töreninden görüntü aldı. Serttaş’ın cenazesi Yeniboğaziçi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Yeniboğaziçi Kabrsitanlığı’nda dualar ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Cenazeye katılanlar haklarını helal etti
Cenaze törenine katılan birçok kişi Tavuri ile olan anılarını anlatarak, “Adı dolandırıcıya çıkmıştı ama özünde iyi bir insandı. Yaptığı işleri takdir etmemiz mümkün değil ancak renkli kişiliği ile herkesin gönlünde yer etmişti. Bugün onu son yolculuğuna uğurlamak için geldik. Bu dünyada yaptıkları için biz hakkımızı helal ettik” dedi. 
“Bu dünyadan bir Tavuri geldi geçti. Tüm sevaplarıyla, günahlarıyla huzur içinde yatsın” diyen bir vatandaş ise Mustafa Serttaş’ın maceralarının toplum içerisinde sürekli anlatılacağını kaydetti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Ertay
Ahmet Ertay - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin hakkımız helal olsun.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474