banner564

Günde 100 başvuru!

Güney Kıbrıs’ta borç taksitlerini ödeyemeyen ve erteleme isteyenlerin sayısında artış var

Günde 100 başvuru!
banner598
   Rum Hukuk Dairesi Ceza Tehir Birimi’nin, borçlarını ödeyemeyen birçok Kıbrıslı Rum’un başvurusuyla karşılaştığı ve borçlarını ödeyemedikleri için başvuranların sayısının günde 80 ila 100 arasında değiştiği bildirildi. 
   Simerini gazetesi “Hapse Gitmemek İçin Yalvarıyorlar – Hukuk Dairesi’nde İnsani Dramlar” başlıkları altında manşetten verdiği haberinde, borçlarını ödeyemedikleri için verilen cezaların ertelenmesini isteyen kişilerin Rum Hukuk Dairesi’ne yaptıkları başvuruların sayısının her geçen gün arttığını yazdı.
    Gazete, Rum Hukuk Dairesi Ceza Tehir Birimi’ne dayandırarak verdiği haberinde, bankalar, özel kişiler, sosyal sigortalar ve eşlerine olan nafaka borçlarını ödeyemedikleri için hapis cezasıyla karşı karşıya olan yüzlerce kişinin, yeni kurulan Ceza Tehir Birimi’ne yaptıkları başvurularda, birim görevlilerine kimi zaman yalvararak erteleme talep ettiklerini belirtti. 
   Habere göre, söz konusu kaynak, insanların birçok durumda ağlayarak yardım talep ettiklerini, eşlerine nafaka ödeyemedikleri için defalarca hapse girip çıkan birçok kişinin de olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474