banner564

Güneş Değil Alkol Çarptı

İçtikten sonra bağırıp çağıran ve çevreye rahatsızlık veren Çağrı Kılıç, kendini tutuklamaya gelen polisi darp etmekle suçlanıyor

Güneş Değil Alkol Çarptı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki akşam alkol tesiri altında annesi ile tartışarak yüksek sesle bağırdığı ve komşuları rahatsız ettiği ileri sürülen Çağrı Kılıç’ın, kendisini tutuklamaya gelen Adli Şube’de görevli bir polis memurunu da göğsünden iterek yere düşürdüğü iddia edildi. 
Kılıç, dün mahkeme huzuruna çıkarılarak, davalarında hazır bulunmasını sağlamak amacı ile teminata bağlandı.

Tasarrufunda 3 bıçak bulundu
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, zanlının, 15 Temmuz 2019 tarihinde, saat 20.00 sıralarında, annesi ile tartıştığı esnada, 164 promil alkol tesiri altında yüksek sesle bağırdığını ve ellerini gelişi güzel sallayarak rahatsızlık suçunu işlediğini söyledi.
Zanlının, kendisini tutuklamaya gelen Adli Şube’de görevli bir polis memurunu da göğsünden iterek yere düşürmek sureti ile darp ettiğini de aktaran Bilginaylar, zanlının tasarrufunda kanunsuz ve sivri uçlu 3 adet bıçak bulunduğunu da belirtti. 

3 bin TL ödedi
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Bilginaylar, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, zanlının 3 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 11:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

İÇİN BE BOL BOL !!! BU DEVLETİ YÖNETENLER BÖYLE İSTİYOR VE ANA-BABLARINIZ.

İÇİN,İÇİN,İÇİN !!!!

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

DEVLET,HEM ÜRETİYOR HEM İTHAL EDİYOR, SONRA BU DEVLET, BU SONUÇLARA KAT-LA-NA-CAK !!!!!!


KUDREEEEET !!!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473