banner564

Aranan İki Kişi Var

Girne’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlılar 3 gün daha tutuklu kalacak

Aranan İki Kişi Var
banner598

Suna ERDEN
Girne’de evlerinde yapılan aramada uyuşturucu bulunarak tutuklanan Light Urukpeoghene Aladja, Maxwell Danladi Manjum ve Eric Lazarus Dakat hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
Suçla bağlantılı 2 kişinin daha arandığı belirtilirken, zanlılar dün ek tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 12 Temmuz 2019 tarihinde 17.20 ile 19.00 saatleri arasında zanlı Light Urukpeoghene Aladja evinde arama yapıldığını belirtti. 
Polis, yapılan aramada yatak odasında elbise dolabı içerisinde, bir buçuk gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin emare olarak alındığını söyledi.
Yatak odası içerisindeki çöpte ise 3 adet içinde tütüne karışık uyuşturucu madde olan sarma sigara izmaritleri bulunduğunu belirten polis, evin mutfak kısmında da 4 ayrı paket halinde 2 gram hintkeneviri bulunarak emare alındığını aktardı. 

Polisleri görünce sigarayı attı
Polis, aynı akşam saat 22.30 ile 23.00 saatleri arasında, zanlı Manjum’un evinde de arama yapıldığını, bu esnada evde bulunan Eric Lazarus Dakat’ın polisleri fark etmesi üzerine, elinde tutmakta olduğu sarma sigarayı atmaya çalıştığı esnada, makul kuvvet kullanarak etkisiz hale getirildiğini söyledi.
Meseleyle ilgili başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, aranan iki şahsın daha olduğunu vurgulayan polis, zanlıların poliste 3 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473