banner564

Gürsel Güngör, Gazimağusa’da toprağa verildi

Aort damarının patlaması sonucu hastanede hayatını kaybeden Gürsel Güngör, Gazimağusa’da toprağa verildi

Gürsel Güngör, Gazimağusa’da toprağa verildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa’da önceki akşam yaşamını yitiren, ‘Cansın Life Style’ adlı işletmenin  direktörü, müzisyen Gürsel Güngör,  dün Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Kabristanlığında defnedildi.
Başta Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ve bazı siyasetçilerin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Eşi ve  kızının  gözyaşları yürek dağladı
Özellikle kızı Cansın ile eşi Lale Güngör tören boyunca gözyaşı döktü. Güngör’ün bazı yakınları da tabutu başında gözyaşı döktü. Müzisyen arkadaşları da son yolculuğunda Gürsel Güngör’ü yalnız bırakmadı. Lefkoşa ve Gazimağusa’da hemen hemen herkes tarafından çok sevilen bir kişilik olarak tanınan Gürsel Güngör’ün cenaze töreninin yağmurlu bir havada olması “Gök bile ağladı” yorumunu yaptırdı. 

Müzisyen arkadaşlarından son veda
Güngör’ün müzisyen arkadaşları cenaze töreni boyunca tabutun başından ayrılmadı. Gürsel Güngör kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Kabristanlığında gözyaşları arasında toplağa verildi.  Güngör, önceki akşam ishal ve kusma şikayeti ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil servisine götürülmüş ve saat 01.30 sıralarında Aort  patlaması sonucu hayatını kaybetmişti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474