banner564

Hanife nene  acı çekiyor

Kalp yetmezliği şikayetiyle hastaneye başvuran ve 4 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören yaşlı kadın, evine kolları morarmış bir şekilde döndü

Hanife nene  acı çekiyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Kalp yetmezliği teşhisi konularak geçtiğimiz pazartesi günü Gazimağusa Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 84 yaşındaki Hanife Dorukkan, hastaneden kolları morarmış şekilde taburcu oldu. Hanife Dorukkan’ın ailesi, gördüğü manzara karşısında adeta şok olurken, yaşlı kadın 4 gündür acılar içinde kıvrandığını söyleyerek servis görevlilerinden şikayetçi olduğunu ifade etti.
Kolunu fazla sıktılar
Diyalog muhabirine konuşan aile yakınları, Hanife Dorukkan’ı Pazartesi günü Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürdüklerini ve kalp yetmezliği şikayeti ile yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığını söyledi. Yaşlı kadının önceki gün taburcu olduğunu ve kolunda morarma başladığını farkettiklerini anlatan aile yakınları, morluk ve kızarmanın giderek arttığını ve yaşlı kadının acılar içinde kıvrandığını anlattı.
Koldaki morarmanın fazla sıkmadan ve serumdan olduğunu iddia eden aile yakınları, “Hastaneye gittiğinde kolunda en ufak morluk veya kızarıklık yoktu. Yoğun bakımdan çıktı, taburcu oldu, kolunu görünce adeta şok geçirdik. Morluk ve kızarıklık şu anda daha da artmış durumda. İlgili servisteki görevlilerden şikayetçiyiz, gereği yapılsın” dedi.

Acımdan uyuyamıyorum
Hanife nene ise, kolunun acısından dolayı 4 gündür geceleri uyuyamadığını söyledi. Hastanede kaldığı süre zarfından kendisi ile ilgilenilmediğini ve kendisine gereken bakımın yapılmadığını savunan yaşlı kadın, “Bende Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde 30 yıl görev yaptım, hiç böyle bir duruma tanık olmamıştım” diyerek şikayetçi olduğunu dile getirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474