banner564

Hedef iktidar

Ergenekon’daki örgüt açılışında konuşan Özyiğit, “TDP yoluculuğuna emin ve kararlı adımlarla yürümektedir” dedi

Hedef iktidar
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), ülke genelinde sürdürdüğü örgütlenme çalışmaları çerçevesinde TDP Ergenekon Örgütü’nü oluşturdu. 
TDP’den verilen bilgiye göre, TDP Ergenekon Örgüt Başkanlığına İbrahim Tabuş getirilirken, Yönetim Kurulu; “Hüseyin Türker Kandır, Süleyman Büyüksoy, Arkın Söyleroğlu, Hacer Tabuş, Keziban Büyüksoy”dan oluştu. 
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit etkinlikte yaptığı konuşmada, büyük önem verdikleri örgütlenme çalışmalarına kurultayın ardından da devam ettiklerini belirterek, 2016 yılında Yılmazköy, Haspolat ve Esentepe'nin ardından Ergenekon örgütünü de oluşturduklarını söyledi. 
Birçok bölgede daha örgüt kuracaklarını söyleyen Özyiğit, “TDP birçok bölgede örgütlenirken, partimize katılımlar da sürmektedir. Gerçek olan bir şey varsa o da budur. TDP yoluculuğuna emin ve kararlı adımlarla yürümektedir” dedi. 
Özyiğit, Kıbrıs sorununa siyasi eşitliğe dayalı adil ve kalıcı bir çözümün bulunmasına katkı koymanın yanı sıra en önemli misyon ve hedeflerinin; sosyal demokrat ilkeleri iktidara taşıyarak, toplumun hak ettiği düzende yaşamasını sağlamak olduğunu belirtti.

“Erken seçim kaçınılmaz”
Son dönemlerde göreve gelen hükümetlerin toplumdan tamamen kopuk politikalar izlediklerini, toplum yararına icraat yapmadıklarını, vatandaşların en ufak sorunlarına bile çözüm üretemediklerini öne süren Özyiğit, topluma daha fazla zaman kaybettirmeden erken zamanda toplumun iradesine başvurulması gerektiğini söyledi. 
TDP Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları da yaptığı konuşmada, örgütlenme adına yoğun bir çalışma içinde olduklarını, Ergenekon Örgütü'nün ardından önümüzdeki günlerde birçok bölgede daha örgüt oluşturacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473