banner564

Hepsi menfaatçi

Tözün Tunalı, 1974 yılından beri ülke yönetimini elinde bulunduran siyasi partileri eleştirdi

Hepsi menfaatçi
banner598
Sosyal Demokrat Parti (SODEP) Genel Başkanı Tözün Tunalı, 1974 yılından beri ülke yönetimini elinde bulunduran siyasi partileri eleştirerek, söz konusu partilerin tüm dengeleri bozarak menfaatçi bir toplum yarattıklarını savundu
Tunalı açıklamasında, bu partilerin icraatlarıyla sınıfta kaldıklarını da iddia ederek, bugünkü aşamada menfaat düzeninin sonuna gelindiğini iddia etti.
Tunalı şunları ifade etti:
“Son seçimlerde iktidara gelen CTP-DP koalisyon hükümetinin imzaladıkları hükümet programları hiçbiri yaşam bulamadı. Çünkü hiçbir adım atılamadı. Başbakan ve Başbakan Yardımcısı’nın istifa ederek kenara çekilmeleri halen bir muamma olarak halkın kafasında duruyor. Türkiye ile imzalanan tüm protokollerde teslimiyetçi düşüncelerin hakim olduğunu görüyoruz. KKTC’nin bir devlet olduğunu unutan bu siyasetçilerin var olduğu süre tüm sektörlerimizin bir bir elimizden gideceğinden hiç kimse kuşku duymasın.”
“Yıllarca işçinin yanındayım diyerek tam tersi kararlara imza atan CTP’nin liberalleştiğini de artık kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmediğini” ileri süren Tunalı, UBP ve CTP’nin siyasi görüşlerinden çok uzak icraatlara imza koymaya da devam ettiğini savundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473