banner564

“Her perşembe bir evde”

Mehmetçik Belediyesi, sorunların yerinde incelenmesi için yeni bir proje başlatıyor

“Her perşembe bir evde”
banner598
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, bu haftadan itibaren her perşembe belediye sınırlarında yaşayan bir aileyi evinde ziyaret ederek sorunları yerinde görecek. Mehmetçik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, “Her Perşembe Bir Evde” adıyla yeni başlatılacak uygulamayla Belediye Başkanı ve ekibi, belediye sınırlarında yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret edecek.

Muhtarlarla iş birliğinde
Belediye ile belde halkının iç içe olmasını ve sorunlara çözüm üretilmesini hedefleyen yeni uygulama, köy muhtarlarıyla koordineli şekilde yürütülecek.
Açıklamada, 29 Haziran yerel seçimlerinde göreve seçilen Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin çalışmalarının devam ettiği ve bu kapsamda her hafta perşembe günleri belediye sınırları içerisindeki bir aileyi ziyaret edip sorunlarını yerinde incelemeye ve çözmeye de zaman ayıracağı kaydedildi.

Daha sağlıklı iletişim
“Her Perşembe Bir Evde” uygulamasının ilk olarak 21 Ağustos Perşembe günü başlayacağı ifade edilen açıklamada, Sarıçizmeli ve belediye ekibinin, belediyeye bağlı Mehmetçik, Bafra, Balalan, Çayırova, Kumyalı ve Pamuklu köylerindeki farklı aileleri ziyaret ederek, belediye ile halk arasında daha sağlıklı iletişim kurulmasını sağlayacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 09:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Konuyla ilgisi yok ama ingiliz muhiplerinin mr kozculerin yeni duzulencilerin abd nato ve ab nin sovyet işgali sonrası pakistan iran ve turkiyedeki yeşil kuşak projesi taleban desteği işisin elleriyle yaratılıp büyütülmesi ve sonra ülkelerin parçalanıp bop projesi doğrultusunda büyük kürt devleti projesi arap baharı muhabbeti ve afganistanı apar topar terkedip talebenin pençesine bırakması konusundaki görüşlerini rica ediyoruz yani bm abd ingiltere ab nerede o zaman alırlar ab bm kararlarını sokarlar birtaraflarina

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474