banner564

Her yer pislik içinde

Lefkoşa’nın sembol yerlerinden Mücahitler Parkı hem belediyenin ilgisizliği hem de vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle kötü bir görünüme büründü

Her yer pislik içinde
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Başkent Lefkoşa’nın sembol yerlerinden Mücahitler Parkı hem belediyenin ilgisizliği hem de vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle kötü bir görünüme büründü. 
   Her gün binlerce vatandaş ve turistin geçiş yolu üzerinde bulunan parkın hali herkesi üzüyor. “Girne Kapısı ve tarihi Surlariçi bölgesini ziyarete gelen turistler çöplerle karşı karşıya bırakılıyor” diyen duyarlı bir vatandaş, Mücahitler Parkı’nın yanındaki tarihi surlarında pislik içerisinde olduğunu belirtti.
Tarihi surların geceleri evsiz ve içki alemi yapan kişilere ev sahipliği yaptıüğını belirten aynı duyarlı vatandaş, “Park alanı içerisinde bulunan aydınlatma lambaları buraya gelen hem yetişkin hem de çocuklar için büyük bir tehlike arz ediyor” dedi. 
   Diyalog muhabirinin objektifine yansıyan karelerde aydınlatma lambalarının sigortalarının bulunduğu kısımdaki kapakların yerinde olmaması nedeniyle açıkta bulunan elektrik kabloları tehlikeye davetiye çıkartıyor. 
   Park alanı içerisindeki bazı aydınlatma direklerinin yerinden sökülerek zarara uğratılan park alanının bir an önce kullanışlı ve güvenli bir hale getirilmesi gerekiyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474