banner564

Herkes çok öfkeli

Alayköy’de öz kızına 15 yaşından beri tecavüz eden  H.D. cezaevine gönderildi

Herkes çok öfkeli
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’de öz kızın 15 yaşından itibaren tecavüz ettiği ortaya çıkan 44 yaşındaki H.D. hakkındaki soruşturma tamamlandı.Gönüllü ifade vererek suçunu kabul eden zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Şu anda 17 yaşında olan kız çocuğunun telefonunda tespit edilen taciz ve tecavüze dair ses kayıtlarının incelemesinin sürdüğü belirtilirken, ailesinin ve bölge halkının zanlıya karşı oldukça tepkili olduğu açıklandı.
   Soruşturmayı yapan polis, zanlının Şubat 2016- Ekim 2018 yılları arasında şu anda 17 yaşında olan öz kızına Alayköy’deki boş arazi ve evlerinin yatak odasında birçok kez cinsel taciz ve cinsel tecavüz edip, vahim zarara uğrattığını açıkladı.
   Olayın 16 Ekim’de Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri tarafından polise bildirildiğini ve soruşturma başlatıldığını ifade eden polis, kız çocuğunun ise devlet hastanesinde doktor kontrolünden geçirildiğini söyledi. Kız çocuğunun telefonunda taciz anlarında kaydettiği ses kayıtlarının emare alındığını belirten polis, bu yöndeki incelemelerin sürdüğünü ifade etti. 
   Polis, zanlının tutukluluk süresince 10 kişiden ifade alındığını, zanlının üç ayrı psikiyatrın muayenesinden geçirildiğini ve cezai ehliyetinin tam olduğunu açıkladı. Ailesinin ve bölge halkının zanlıya karşı oldukça tepkili olduğuna vurgu yapan polis, soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini belirterek, tutuklu yargılanmasını  talep etti.
   Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin 3 ayı aşmamak üzere Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz  tutuklu kalmasına emir verdi
Alayköy’de öz kızına 15 yaşından beri tecavüz eden  H.D. cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474