banner564

“Hizmetler unutulmadı”

Mustafa Akıncı, bakanlık yaptığı dönemde Karpaz bölgesinin özellikle turizm açısından kalkınması için elinden gelen katkıyı yaptığını ifade etti

“Hizmetler unutulmadı”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı, bakanlık yaptığı dönemde Karpaz bölgesinin özellikle turizm açısından kalkınması için elinden gelen katkıyı yaptığını belirterek, “Karpaz halkı hizmetlerimizi unutmadı” dedi.
Yapılan açıklamaya göre, Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı seçim çalışmalarını sürdürdü.
Akıncı, önceki gün sabah Girne Anafartalar Lisesi, Girne Maarif Anaokulu ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’ni ziyaret ederek müdür ve öğretmenlerle sohbet etti, ardından da açık pazar yerini ziyaret ederek yurttaşlarla bir araya geldi.
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası çerçevesinde Bandabuliya’da düzenlediği etkinliğe katılan Akıncı, Girne’ye geçerek esnafla buluştu. Akıncı son olarak da Dipkarpaz’da bölge toplantısında vatandaşlara hitap etti.
Karpaz bölgesine özel bir ilgisi olduğunun altını çizen Akıncı, Başbakan Yardımcılığı Turizm Bakanlığı yaptığı dönemde özel ilgi turizmi kavramının bu bölgeden başlaması gerektiğine inanarak bu yönde elinden geldiğince yatırımlar yapmaya çalıştığını vurguladı.
Karpaz bölgesine yaptığı ziyaretlerde yurttaşların “Bize bir şey söyleme biz seni tanıyoruz. Sen buralara ilgi gösteren, elinden geldiğince bütçen imkân verdiği ölçüde katkı yapmaya çalışan bir insansın” şeklindeki sözlerinin kendisini çok duygulandırdığını kaydetti.

Anketler, bir aday için yapılıyor
Özellikle bir adayı ön plana çıkarmak için anketler yapıldığını iddia eden Akıncı şunları ifade etti:
“Şimdi de bu anketler başka, sokakta halk başka şeyler söylüyor. Doğru olan onların yazdıkları değil, halkın sokakta atan nabzıdır, söyledikleridir, doğru olan halkın gözlerinden okuduklarımızdır. Bunu 19 Nisan günü herkes her yerde görecek. Biz birinci turun da ikinci turun da birincisi olacağız. Halk aradığı sorulara cevabını bulmuş görünüyor ve kararını sandığa yansıtmak için 19 Nisanı bekliyor, kararınız hayırlı olsun.” 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474