banner564

Hodri meydan

Yeniden Doğuş Partisi, Gazimağusa ve Lefkoşa’da bir günde 4 örgüt kurdu, Milletvekili Zaroğlu erken seçim çağrısı yaptı:

Hodri meydan
banner598

 Yeniden Doğuş Partisi (YDP) önceki gün Gazimağusa Maraş Gelişim Akademisi’nde düzenlenen kahvaltıda 4 örgüt, öğleden sonra Lefkoşa’da ise Küçük Kaymaklı örgütünü kurdu.

YDP’den yapılan açıklamaya göre, Küçük Kaymaklı’da konuşma yapan İlçe Başkanı Emre Dalgıç, çok kısa bir sürede Lefkoşa İlçe teşkilatlanmasını tamamlayacaklarını söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz ise yaptığı konuşmada, hedeflenen 7500 üyenin çok kısa bir sürede tamamlanacağını ve ondan sonra sandık bazında örgütlenmeye ağırlık verileceğini söyledi. Büyükyılmaz, “Bu partiyi iktidara taşıyıncaya kadar rahat uyumak bize haram” dedi.
Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu ise, Meclisteki siyasi partilere seslenerek, “Başarısız olacak Hükümet modelleri arayışını bir kenara bırakın. Hodri Meydan. Gelin seçimlere gidelim. Halka soralım. Demokrasilerde en son başvurulacak hakem halktır” dedi.
Genel Başkan Erhan Arıklı ise konuşmasında, yoğun bir hafta geçirdiklerini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Arıklı, “YDP’yi iktidara taşıyana kadar durmak yok. Durursak düşeriz. Düşersek yok oluruz. Bu bilinçle hareket etmeli her gün tuğlanın üzerine yeni bir tuğla eklemeliyiz” dedi.
YDP geçtiğimiz günlerde de Mersinlik köyünün katıldığı “Mangal Keyfi” düzenledi.

YDP’li kadınlar ilçeleri temizleyecek
Öte yandan Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Kadın Kolları, bugün ilçelerde temizlik yapacağını duyurdu.
YDP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çiftçi,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenleyecekleri etkinlik kapsamında önce kağıt çöp poşeti dağıtılacağını sonra da belirlenen bölgenin temizleneceğini kaydetti.
Çiftçi’nin açıklamasına göre, Lefkoşa’da bugün saat 16.00’dan itibaren Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi çemberinde kağıt poşet dağıtılacak. Saat 16.30 da Cumhuriyet Meclisi’nin arka yolunda çöp toplanacak. Etkinliğe YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da katılacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474