banner564

İhbar doğru çıktı

Bir apartman dairesine operasyon düzenleyen Narkotik Şube, 18 gram uyuşturucu madde ele geçirdi, 4 kişi tutuklandı

İhbar doğru çıktı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, önceki akşam aldığı ihbarla harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi Ekipleri, bir apartman dairesine düzenlediği operasyon sonucu 18 gam sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ile bir adet extacy türü uyuşturucu hap ele geçirdi.
Suçla bağlantılı Gökhan Doğan, Fehim Özuğurlu, Alev Çıngı ve Özge Özlütıraş’ı gözaltına alındı. Zanlılar dün tutuklama talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

İkisi odada, biri salonda biri de tuvalette yakalandı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hüseyin Özdesoy, 4 Haziran 2018 tarihinde aldıkları bir ihbarda, zanlı Gökhan Doğan’ın ikametgâhında uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve aynı gün saat 20.45’te operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlı Fehim Özuğurlu’nun, ikametgâhın salonunda tespit edildiğini ve üzerinin arandığını belirten Özdesoy, zanlının cebinde bir gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu ifade etti. Zanlı Gökhan Doğan ile zanlı Alev Çıngı’nın, ikametgâhın yatak odasında tespit edildiklerini ve yatak odasında yapılan aramada 17 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlatan Özdesoy, zanlı Özge Özlütıraş’ın ise tuvalette tespit edildiğini cüzdanında bir adet extacy hap ele geçirildiğini söyledi.

İkisi kabul etti
Zanlılardan Gökhan Doğan ile Fehim Özuğurlu’nun gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirten Özdesoy, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek, mahkemeden süre talep etti. Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473