banner564

İhmal cezasız  kalmayacak

Dağ yolunda virajda devrilen kamyonda sıkışarak ölümden dönen üç işçinin, ülkede kaçak olarak çalıştığı ortaya çıktı, bakanlık soruşturma başlattı

İhmal cezasız  kalmayacak
banner598

Melin DOBRAN
Girne-Değirmenlik dağ yolunda dün saat 10.30 civarında meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre Kartal Taşkal (E-46), HG 086 plakalı beton dökme pompası ile Değirmenlik istikametine doğru seyretmekteydi. 
Taşkal yönetimindeki araç, sağa meyilli viraja geldiği sırada kontrolden çıkarak yolun solundaki bankete devrildi. 
Kaza sonucu araçta sıkışan sürücüyü ve yolcu olarak bulunan Harun Yaltılıgil (E-19) ve Muhammed İmdatullah’ı (E-26), olay yerine giden itfaiye ekipleri araçtan çıkardı. Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İmdatullah yoğun bakımda
Girne-Değirmenlik dağ yolundaki kazada yaralanan Muhammed İmdatullah’ın yoğun bakım servisine alındığı, diğer 2 yaralının ise acil serviste tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Önderol, işçilerin kaçak olduğunu açıkladı
Çalışma Dairesi Müdürü Yusuf Önderol, Girne -Değirmenlik anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 3 işçinin kaçak olduğunu açıkladı. Önderol, yazılı açıklamasında, Kartal Taşkal’ın çalışma izninin 2 yıl önce iptal edildiğini, Harun Yaltılıgil ve Muhammed İmdatullah’ın ise Çalışma Dairesi’nde hiçbir kayıtları bulunmadığının tespit edildiğini belirtti. Önderol, olayla ilgili tahkikatın tamamlanmasıyla daire tarafından ilgili yasal mevzuat uyarınca gereken yaptırımların uygulanacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473