banner564

İki ay rötarlı

Güvercinlik kavşağında ele geçirilen 6 ton kaçak et operasyonu ile ilgili aranan Hasan Vaiz polise giderek teslim oldu

İki ay rötarlı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde, Güvercinlik kavşağında, 27 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen ve 6 ton kaçak etin ele geçirildiği operasyon kapsamında aranmakta olan Hasan Vaiz, önceki gün Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Vaiz, dün mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli Polis Memuru Erman Sennaroğlu, 27 Haziran 2018 tarihinde, Güvercinlik kavşağında yapılan operasyon sonucunda, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden getirilmiş kaçak etin ele geçirildiğini ve Aysın Eskimuhtaroğlu isimli kişinin operasyon kapsamında tutuklandığını ve teminata bağlanarak serbest bırakıldığını hatırlattı. 
Zanlı Hasan Vaiz’in ise kaçak etlerin yakalandığı kamyonun sahibi olduğunu ve aranan şahıs ilan edildiğini anlatan Sennaroğlu, zanlının, önceki gün Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne gelerek teslim olduğunu söyledi.
Sennaroğlu, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Gündüz, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve 2 kefilin75’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartları ile serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473