banner564

İki kişi tutuklandı

Aldığı ihbar üzerine Dağyolu’nda bir eve baskın yapan narkotik polisi uyuşturucu hap ele geçirdi

İki kişi tutuklandı
banner598

 Girne’ye bağlı Dağyolu bölgesinde bir eve baskın yapan narkotik ekipleri iki tür uyuşturucu ile hap ele geçirdi. 

Arzu Yazıcı ile aynı evde tespit edilen Bulut Sarıdoğan gözaltına alındı. İki zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, operasyonun 6 Nisan 2020 tarihinde Dağyolu’nda gerçekleştirildiğini söyledi.  Polis, zanlıların birlikte tespit edildiği evde yapılan aramada metal öğütücü, içlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olan elle sarılmış sigara izmaritleri, şeffaf naylon içerisinde 4 gram metamfetamin, uyuşturucu madde içiminde kullanılan kırık ampul ve metal boru, çekyatın altında 13 hap ile parçaları, 3 gram hintkeneviri bulunduğunu belirtti.
Polis, zanlı Yazıcı’nın aracında yapılan aramada ise gözlük bölümünde folyo kâğıdına sarılı bir gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulunduğunu ifade etti.
Polis memuru, zanlı Arzu Yazıcı’nın ifadesinde methamfetamin ve hintkeneviri türü uyuşturucu maddeleri 5 Nisan tarihinde zanlı Bulut Sarıdoğan’dan aldığını itiraf ettiğini söyledi. Polis,  zanlı Sarıdoğan’ın ise ifadede vermediğini mahkemeye aktardı. Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını, alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep Soner sağlam
Recep Soner sağlam - 4 yıl Önce

Yargıçlarımız görev başında polis ve mahkeme çalışanları da öyle. Mahkemeye çıkarılan tutuklular av yardımından faydalanabiliyorlarmı acaba aksi halde adil yargılamada sıkıntı var demektir. Önerdim en azından nöbetçi avukatlık uygulanabilir.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473