banner564

İlginç bir iddia

Alayköy’deki evinde hayatını kaybeden 20 yaşındaki gence uyuşturucu verdiği gerekçesiyle tutuklanan Ersan Tarım, “Polise iki isim verdim, onların adı ifademe yazılmadı” dedi

İlginç bir iddia
banner598
Üzücü bir şekilde hayatını kaybeden Anıl Muhammet Raşit Karabıyık isimli 20 yaşındaki gence uyuşturucu madde verdiği gerekçesi ile tutuklanan ev sahibi zanlı Ersan Tarım dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede söz hakkı alan Zanlı Tarım polisteki ifadesinde 2 kişinin ismini verdiğini ancak onların isminin yazılmadığını iddia etti.
Polis, zanlının ikametgâhında misafir olarak bulunan Anıl Muhammet Raşit Karabıyık’ın rahatsızlanarak yaşamını yitirdiğini olay yerinden aldıkları çevre şahadetinde zanlı ile müteveffanın uyuşturucu kullandıklarına dair şüphe olduğunu söyledi. Polis, ayrıca evde yapılan aramada üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan bazı emarelerin alındığını ve analiz için laboratuvara gönderildiğini söyledi. Polis,  ayrıca müteveffanın otopsisinin yapıldığını alınan kan ve doku örneklerinin henüz tahlil sonuçlarının çıkmadığını, ayrıca bölgeden alınan kamera kayıtlarının inceleneceğini açıkladı.Zanlıdan alınan gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını kaydeden polis soruşturmanın henüz tamamlanmayıp devam etiğini ve zanlı aleyhine ölüme sebebiyet verme suçundan da bir soruşturma başlatıldığını belirterek 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

8 gün daha tutuklu kalacak
Mahkemede söz alan zanlı Ersan Tarım bahsedilen uyuşturucu alma ve verme suçlarının yanlış olduğunu kimseye uyuşturucu vermediğini ve almadığını söyledi. Zanlı Tarım ayrıca kendisinden ifade alındığını, ifadesinde 2 kişinin ismini verdiğini ancak onların isminin yazılmadığını da söyledi. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474