Başbakan Tufan Erhürman dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tüm kesimlere işbirliği çağrısı yaptı. Erhürmen, bayramın sıkıntısız atlatıldığını, ancak ekonomik ve toplumsal sorunların devam edeceğini belirterek, “Tüm kesimlerle görüşmeye, ‘ben bilirim, ben yaparım olur’ demeyip önerileri değerlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Erhürman facebook’yan yaptığı paylaşımda şunları ifaden etti:
“Bayramı sıkıntılarla geçirdik. Bayramdan sonra da sıkıntılarımızın bitmeyeceğini biliyoruz. Çok çalışmaya, tüm kesimlerle görüşmeye, "ben bilirim, ben yaparım olur" demeyip önerileri değerlendirmeye, kısır siyasi tartışmalardan uzak durarak halkımızın esenliği için uğraşmaya ve her aşamada halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tek derdimiz başta dar gelirli insanlarımız olmak üzere halkımızı bu dar boğazdan mümkün olan en az zararla geçirmek. Halkımızın esenliğinden başka gailemiz yok ve asla olmayacak...”
İşbirliği mesajı
Başbakan Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından “ Tüm kesimlerle görüşmeye, ‘ben bilirim, ben yaparım olur’ demeyip önerileri değerlendirmeye devam edeceğiz.” açıklaması yaptı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

