banner564

İşbirliği mesajı

Başbakan Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından “ Tüm kesimlerle görüşmeye, ‘ben bilirim, ben yaparım olur’ demeyip önerileri değerlendirmeye devam edeceğiz.” açıklaması yaptı

İşbirliği mesajı
banner598

 Başbakan Tufan Erhürman dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tüm kesimlere işbirliği çağrısı yaptı. Erhürmen, bayramın sıkıntısız atlatıldığını, ancak ekonomik ve toplumsal sorunların devam edeceğini belirterek, “Tüm kesimlerle görüşmeye, ‘ben bilirim, ben yaparım olur’ demeyip önerileri değerlendirmeye devam edeceğiz.” dedi. 
Erhürman facebook’yan yaptığı paylaşımda şunları ifaden etti:
“Bayramı sıkıntılarla geçirdik. Bayramdan sonra da sıkıntılarımızın bitmeyeceğini biliyoruz. Çok çalışmaya, tüm kesimlerle görüşmeye, "ben bilirim, ben yaparım olur" demeyip önerileri değerlendirmeye, kısır siyasi tartışmalardan uzak durarak halkımızın esenliği için uğraşmaya ve her aşamada halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tek derdimiz başta dar gelirli insanlarımız olmak üzere halkımızı bu dar boğazdan mümkün olan en az zararla geçirmek. Halkımızın esenliğinden başka gailemiz yok ve asla olmayacak...” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473