banner564

Işık, Diyalog TV’nin kapatılmasına tepki gösterdi

Mağdur edildik

Işık, Diyalog TV’nin kapatılmasına tepki gösterdi
banner598

Tüketiciler Derneği Başkanı Işık, Diyalog TV’nin kapatılmasına tepki gösterdi

   Tüketiciler Derneği Başkanı hasan Yılmaz Işık, Diyalog TV uydu yayınlarının sonlandırılmasına ilişkin RTÜK kararının yeniden gözden geçirilmesini istedi.
   Diyalog TV’nin, halkın köylünün, tüketicilerin sesi olduğuna dikkat çeken Işık şöyle dedi:
   “Demokrasimizin temeli düşünce ve ifade özgürlüğünün önemli unsurları, halkımızın haber ve bilgi kaynağı ve haklarımızın gerçek savunucuları basın yayın organları ve onların mümtaz mensuplarının zaman mevhumu tanımadan büyük özveriler ve hiçbir karşılık beklemeden vermekte oldukları hizmetlerin bedeli ödenemez. 
   Türkiye’de TÜRKSAT uydu yayınları üzerinden yayın yapmakta olan Diyalog TV’nin devre dışı bırakılması sonucu tüketiciler devletine ve değerlerine sahip çıkan halkın ve köylünün sesi olmuş önemli bir medya kuruluşundan mağdur edilmiş bulunmaktadırlar.
   RTÜK’ün almış bulunduğu bu kararın yeniden gözden geçirilmesi basın yayın özgürlüğünün öngördüğü adil bir uygulama ile Diyalog TV’nin yeniden hizmet verilmesini sağlanmasında Büyük Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan nezdinde girişimde bulunması için Derneğimiz KKTC Hükümeti ve Meclisine acil çağrı yapmaktadır.” 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474