banner564

İstemeden oldu

Lemar AVM önünde çıkan tartışmada bir kişiyi yaralayan, 17 yaşındaki genç, mahkemedeki ifadesinde yaptığından pişmanlık duyduğunu aktardı

İstemeden oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Lemar AVM önünde çıkan tartışmada M.T isimli genci bıçak ile yaralayan 17 yaşındaki F.Ö, polis tarafından gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özgüleç, zanlının 24 Şubat 2015 tarihinde Lemar AVM önünde M.T ile çıkan tartışma sırasında, tasarrufunda bulundurduğu 25 cm uzunluğundaki bıçak ile M.T’nin sol koltuk altını 3 cm kadar keserek yaralanmasına neden olduğunu söyledi. 
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirten Özgüleç, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı F.Ö, kavga esnasında M.T’nin kendisini iterek yere düşürdüğünü ve o esnada 3 kişinin de yerdeyken kendisine tekmeler atmaya başladığını söyledi.
F.Ö, kendisinin de savunma ve vuranları uzaklaştırma amaçlı bıçağı çıkararak gelişi güzel salladığını iddia ederek, “O esnada bıçak çocuğa saplandı, istemeyerek oldu, özür dilerim” dedi.
Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlı lehine KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50’şer bin TL kefalet senedi imza etmesi şartı ile zanlı F.Ö’nün davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına karar verdi. Yargıç Ayşen Toroslu ayrıca F.Ö’nün haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücudda bulunmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473