banner564

İstişare yapıldı

İnşaat Taşeronları Birliği ile Esnaf ve Zanaatkarlar Odası yönetimi, Gazimağusa Belediye Başkanı Arter’i ziyaret etti

İstişare yapıldı
banner598
Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronlar Birliği yönetimi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek sektördeki sıkıntıları aktardı. Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, İnşaat Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca hazırladığı çalışma dosyasını Arter’e sunarak, “Birliğe üye olmayan inşaatçılarla mücadele için ortak çalışma yapılması gerek” dedi.
İsmail Arter, ise Gazimağusa Belediyesi olarak kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle istişare içinde olduklarını kaydederek, “İnşaatlar yasal çerçevede denetleniyor” açıklamasında bulundu.

Kanber, çalışmalar hakkında bilgi verdi
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası yönetimi, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kanber, odanın çalışmaları hakkında yerel yönetimleri bilgilendirmek üzere bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Kanber, verilen hizmetlerde dünya standartlarının yakalanması için Avrupa Birliği ile esnafın ciddi çalışmaları olduğunu kaydederek, bu yönde kitapçık hazırladıklarını aktardı. 
Belediye Başkanı İsmail Arter de, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile istişare içinde olduklarını, sık görüşmenin bilgilerin güncellenmesi için önem arz ettiğini belirtti.
Esnafın hizmetinin uluslararası standartta olmasının önemli olduğunu, bu yöndeki çalışmalara destek vereceklerini de söyleyen Arter, yerel yönetimlerin bölgedeki esnafla uyum içinde çalışması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473