banner564

İtiraf etkili oldu

Sigortadan para almak için kendi aracını yaktığı öne sürülen Arif Kimyalar ile arkadaşı Mahmut Erpolat hakkındaki soruşturma erken bitti

İtiraf etkili oldu
banner598
Suna ERDEN
Girne’ye bağlı Tepebaşı’nda 8 Şubat 2018 tarihinde kundaklanmış bir şekilde yok kenarında bulunan aracı yaktıkları belirlenen arabanın sahibi Arif Kimyalar ve arkadaşı Mahmut Erpolat hakkındaki soruşturma tamamlandı. Polisteki sorgularında aracı sigortadan para alabilmek için yaktıklarını itiraf eden zanlılar bir gün tutukluluğun ardından dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, önceki akşam saat 22.30 sıralarında, Çamlıbel- Tepebaşı yolunda kısmen yanmış KH 802 plakalı bir araç bulunduğunu, yapılan araştırma sonucunda, yakılan aracın sahibi Arif Kimyalar ve Mahmut Erpolat’ın tutuklandığını anlattı. Polis, Mahmut Erpolat’ın poliste verdiği gönüllü ifadede, aracı, sahibi Arif Kimyalar ile birlikte, sigortadan para almak için yaktıklarını, olayda anında giydikleri ayakkabıların yerini itiraf ettiğini kaydetti. 
Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, bir kefilin zanlı Arif Kimyalar’ın lehinde 30 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması, zanlı Mehmet Erpolat için ise bir kefilin 20 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve dava bitinceye kadar zanlıların yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473