banner564

Jet skinin çarpması sonucu ağır yaralandı

Denizde yüzen 21 yaşındaki Hasan Cem Yakut ile 19 yaşındaki Beyza Altunel, 16 yaşındaki çocuğun kullandığı jet skinin çarpması sonucu ağır yaralandı

Jet skinin çarpması sonucu ağır yaralandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte denizlerde boy göstermeyebaşlayan ve kıyı şeride yakın seyreden jet skiler tehlike saçıyor. Gazimağusa’nınGlapsidesPlajında dün öğleden sonra meydana gelen jet ski kazası sonucu üniversite öğrencisi olan iki genç yaralandı. Elde edilen bilgilere 16 yaşındaki Jetski sürücüsünün çarptığı Yakın Doğu Üniversitesi öğrencileri 21 yaşındaki Hasan Cem Yakut ile 19 yaşındaki Beyza Altunel, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İddialara göre, plajdan kiraladığı jet ski ile deniz içerisinde dolaşan 16 yaşındaki U.K isimli şahıs, o esnada yüzmekte olan Hasan Cem Yakut ve Beyza Altunel isimli gençlere çarptı. 
Yüreklerin ağızlara geldiği olayın ardından yaralı vaziyette denizden kıyıya çıkarılan yaralılar ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis, jet ski sürücüsü hakkında da yasal işlem başlattı.

Jet skiler terör estiriyor
Olay esnasında söz konusu plajda olan bir vatandaş, küçük yaştaki kişilere jet ski kiralanmasına tepki gösterdi. Aynı vatandaş, “İnsanların canı hiçe sayılarak çocuk yaştakilere bile jet ski kiralanıyor. Deniz üzerinde şov yapan jet skiler bazen insanların yüzdüğü alana kadar giriyor ve terör estiriyor. Bugün yaşanılan olay bunun en somut örneği. Jet skilerin denizde daha açıkta seyretmesi gerekiyor. Buna başta işletme sahipleri olmak üzere tüm yetkililer dikkat etmeli ve tedbir almalı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474