banner564

Jodie show yarım kaldı

İnternet üzerinden yaptığı görüşmelerde cinsel şovlar yaparak kendini pazarlayan ve bu şovlara 4 yaşındaki oğlunu da alet eden İngiliz kadın tutuklandı

Jodie show yarım kaldı
banner598

 Suna ERDEN

   İnternet üzerinden cinsel içerikli şovlar yaparak kendini pazarlayan ve bu şovlarda 4 yaşındaki oğlunu da kullanmakla suçlanan 28 yaşındaki İngiliz kadın Jodie Victoria Little, tespit edilerek tutuklandı. 
   Elde edilen bilgilere göre; Little, internet üzerinden İngiltere’de yaşayan bir adam ile konuşmaya başladı. Little, söz konusu adam ile yaptığı görüntülü konuşma esnasında vücudunun bir kısmını göstererek, ‘eğer devamını istiyorsan hesabıma para yatırmalısın’ dedi. İngiltere’deki şahıs verilen hesaba para yatırdı. Parayı alan kadın, bu kez vücudunun tamamını göstererek şov yaptı. Bu esnada görüntülerde yanında olan 4 yaşındaki oğlunun cinsel organını elleyerek, “Bu da benim oğlum” dedi. Görüntüleri kaydeden adam, polise giderek şikâyetçi oldu.

İki çocuk sahibi
   İngiliz polis, cinsel şovlarında çocuklarını istismar eden ve kullanan Jodie Victoria Little’yi, IP adresinden tespit etti ve KKTC makamlarına bildirdi. Harekete geçen KKTC polisi, kadını Bahçeli Köyü’ndeki evinde tespit ederek gözaltına aldı. Zanlı Jodie Victoria Little’nin 2015 yılından beridir ülkede kaçak kaldığı da ortaya çıktı. 
   Biri 4 yaşında erkek, diğeri 16 aylık kız çocuk annesi olan ve “Namusa aykırı davranış” ve “İkamet izinsiz” suçlarından gözaltına alınan zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. İngiliz polisi devreye girdi
   Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis,  İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı’nın verdiği bilgi sonucu zanlı Jodie Victoria Little’nin Lapta Polis Karakolu’na celp edilerek soruşturma başlattıklarını söyledi. Yapılan sorgulamada, zanlının Mart-Haziran ayları arasında internet üzerinden para karşılığı canlı cinsel içerikli görüşmeler yaptığını itiraf ettiğini kaydeden polis, zanlının bu eylemeleri yaparken 4 yaşındaki oğlu ve 16 aylık kız bebeğinin de olduğu görüntüler tespit edildiğini belirtti. 
  Soruşturmayı yürüten polis, zanlının 2015 yılından bu yana ülkede kaçak yaşadığını ve üç yıldır Bahçeli Köyü’nde bir sitede yaşadığını kaydetti. Polis, zanlının evinde yapılan aramada ele geçirilen görüntülerin inceleneceğini, alınması gereken birçok ifade olduğunu ifade ederek soruşturma amaçlı 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
   Yargıç Gülay Süleymanoğlu, işlenen suçun ciddiyetine vurgu yaparak polisin gerekli araştırmaları yapabilmesi için zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474