banner564

Tümü çocuk yaşta

Narkotik polisi, uyuşturucu suçundan 5 kişiyi tutukladı

Tümü çocuk yaşta
banner598

  Lefkoşa’da Narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda beş kişi tutuklandı. 

    “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarruf ve verme” suçlamasıyla tutuklanan M.A.E.(E-21) , F.A. (E-19), Ş.Ç. (E-20), H.A. (E-20) ve S.K. (E-20) dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Soruşturmayı yapan polis,28 Ağustos 2018 tarihinde, saat 22.00 sıralarında,  Lefkoşa’da Cürümleri Önleme Şubesi tarafından, Marmara Parkı’nın batı kısmındaki isimsiz sokakta, şüpheli olarak görülen 4 zanlının üzerlerinde yapılan aramada, Mehmet Ali Erkoç’un sağ bacağı altında kağıda sarılı yaklaşık 2 gram 100 miligram ağırlığında bonzai türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
   Polis, Faysal Akpınar’ın ise şortunun çakmak cebinde 10 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını kaydetti. 
   Zanlı Erkoç’un konu maddeyi aynı gün Salih Kahraman’dan 500 TL karşılığında 3 gram olarak satın aldığını ve arkadaşlarıyla birlikte içtiklerini itiraf ettiklerini söyleyen polis, Kahraman’ın dün sabah tutuklandığını belirterek, zanlıların iki gün tutuklu kalmasını talep etti. 
   Mahkeme, zanlıların iki gün tutuklu kalmasına karar verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473