banner564

Girne’ye renk getiren ‘Magic Plus’ görkemli bir törenle açıldı

Azmin sonu başarı

Girne’ye renk getiren ‘Magic Plus’ görkemli bir törenle açıldı
banner598

 Onur ULAĞ

   Girne’nin sembollerinden biri olan Magic Plus’un açılışı önceki akşam seçkin davetlilerin huzurunda gerçekleşti. Muhteşem açılışa Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Milletvekili Hasan Taçoy, Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü ve iş dünyasından birçok isim katıldı. 
   Açılış kurdelesini Güngördü ile Magıc Touch Grup Direktörü Mehmet Eminoğlu ve eşi Özlem Özbekoğlu birlikte kesti. İçerisinde spor salonu, sinema kompleksi bulunan Rezidansın açılışında davetlilere bir de müzik ziyafeti sunuldu. Ünlü sanatçı İrem Derici’nin konseri büyük ilgi gördü.  
Magic Plus’ta alışveriş, eğlence, kültür, spor, eğlence ve sanatla ilgili her şey bir arada. Magic Plus sakinlerinin ziyaretçilerine 365 gün kültür, sanat aktiviteleri sunulmakta.
Magic Plus 8 bin metre kare üzerine kurulmuş; konut, ofis ve home ofisleriyle KKTC’nin kalbinin attığı yerde, Girne’de, adeta yeni bir şehir oldu.

Eminoğlu: Azimle çalıştık

   Gecede bir konuşma yapan Mehmet Eminoğlu özetle şöyle dedi:
    “Bu inşaata başladığımızda birçok insan: “Mehmet deli oldu, Mehmet bu inşaatı bitiremez, Mehmet öyleydi, Mehmet böyleydi, yanına ortak aldı…” gibi birçok yorum yaptılar. Arkadaşlar, benim ortağım falan yok. Bu inşaatın temeli atıldığında ben tatildeydim. İki gün sürdü, sadece temelinin yani betonunun dökümü. Kameradan bağlanıp seyrettim. Birçok arkadaşım dedi: “Mehmet sen deli mi oldun? Bu projeyi nasıl yapacaksın, Sen kimsin? Herkesin adamı oldum, onun adamı oldum, bunun adamı oldum, ben adam olamadım! Kıbrıs küçük yer! Herkes bir şeyler ima etti. Olmadım arkadaşlar, kimsenin adamı olmadım.
Gerçekten çok zor günler geçirdim. Evimde 3 gün kapalı kalarak ağladığımı hatırlarım. Sadece öyle oturdum ve ağladım tek başıma. Ondan sonra eşim geldi, kızlarım geldi, bana destek olmaya çalıştılar: Mehmet, başaracağız!” dediler. Allah bizi utandırmadan bu projeyi yaptık ve başardık.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473