banner564

Kan örnekleri incelenecek

Kız arkadaşını ninesinin evine çağırıp uyuşturucu madde içirdikten sonra tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan Ünal Mehmetoğlu’nun tutukluluk süresi uzatıldı

Kan örnekleri incelenecek
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Yenierenköy’de 16 yaşındaki kız arkadaşına ninesinin evinde uyuşturucu içeren sarma sigara içirip kendinden geçmesini sağladıktan sonra bir şekilde cinsel tecavüzde bulunduğu ileri sürülen Ünal Mehmetoğlu dün hakkında ek tutukluluk temin etmek maksadı ile İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Okay Öğdü, zanlının 23 Ekim 2015 tarihinde saat 10.30 sıralarında 16 yaşındaki kız arkadaşına, Yenierenköy’de bulunan ninesine ait ikametgah içerisinde uyuşturucu madde içeren sarma sigara içirip kendinden geçmesini sağladıktan sonra, orta parmağını vajinasına birkaç kez sokmak sureti ile cinsel tecavüz suçunu işlediğini anımsattı. Zanlının 24 Ekim 2015 tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri temin edildiğini de anımsatan Öğdü, zanlı ve müştekiden alınan kan örneklerinin analiz için tahlile gönderildiğini ancak sonuçların henüz kendilerine ulaşmadığını söyledi.
 
Cuma’ya kadar tutuklu
Soruşturmanın henüz tamamlanmadığına işaret eden Öğdü, bölgede infiale yol açan meselenin soruşturmasının salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile mahkemeden zanlı hakkında ek tutukluluk süresi talep etti. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474