banner564

Kanlı hesaplaşma

İki gurubun Lefkoşa’nın göbeğinde bıçaklı, sopalı kavgaya girişmesi sonucunda Erkan Bayadursun karnından ve boynundan 4 kez bıçaklanırken, kardeşi Burhan Bayadursun’un başına sopalarla vuruldu

Kanlı hesaplaşma
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Polis Genel Müdürlüğünün (PGM) ağır suçlarla ilgili raporunun açıklandığı günde Lefkoşa’nın göbeği sayılan Atatürk caddesinde güpegündüz meydana gelen kanlı hesaplaşma yürekleri hoplattı. 
    Kız meselesi yüzünden karşı karşıya gelen biri 3 diğeri 5 kişilik grubun bıçaklı, sopalı kavgasında Erkan Bayadursun ciddi şekilde yaralandı. Karnından ve boynundan 4 kez bıçaklanan Bayadursun, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
   Kardeşi Burhan Bayandursun ise başına aldığı sopa darbesi ile yaralandı. Yaralı iki kardeşten Erkan Bayadursun, ameliyattan sonra müşahede altına alınırken, Burhan Bayandursun ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Olaydan sonra kayıplara karışan kavga zanlıları tespit edilerek yakalandı. Gözaltına alınan 6 kişinin bugün mahkemeye çıkarılması beklenirken, iki grubun sürekli kavga ettiği, aralarında namus ve dedikodu yüzünden husumet bulunduğu öğrenildi.

Sokaklarda kanlı hesaplaşma
Polisin verdiği bilgilere göre; olay dün saat 13.00 sıralarında Lefkoşa'da Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 
Erkan Bayadursun, kardeşi Burhan Bayandursun ve A.E. isimli şahıstan oluşan 3 kişilik grup ile A.M. (E-32), B.D. (E-25), H.D. (E-27) ve kimliği sonradan tespit edilen iki kişiden oluşan 5 kişilik grup ellerinde sopa ve bıçaklarla kavgaya tutuştu.
Kız meselesi yüzünden aralarında geçmişten gelen husumet bulunan iki grup, önce tekmelerle birbirine girişti.
Kavga esnasında B.D., Erkan Bayadursun’u boynundan ve karnından toplam 4 kez bıçakladı. 
H.D.’de ise tasarrufunda bulunan ahşap sopa ile Burhan Bayandursun’un başına vurarak ciddi şekilde darp etti. 
Olayda ağır yaralanan Erkan Bayadursun ile başına darbe alan kardeşi Burhan Bayandursun Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Eli bıçaklı 5 kişilik grup ise olay yerinden araçlarına binerek kaçtı. 

Ameliyat edildi
Hastaneye kaldırılan Erkan Bayadursun’un bağırsağının delindiği, ameliyat edildiği belirtildi. Boynundan yaralanan Bayadursun’a nefes borusu açıldığı da öğrenildi. Erkan Bayadursun, ameliyatın ardından Cerrahi servisinde müşahede altına alınırken, başına darbe alan Burhan Bayandursun ise tedavisinin ardından taburcu edildi.
Lefkoşa sokaklarından yaşanan kavga olayı üzerine harekete geçen polis ekipleri, kavgaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473