banner564

Kanlı soygun

Gesfi Döviz Bürosu sahibi Gökhan Naim evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti; maskeli katiller 250 bin Sterlini alıp gitti

Kanlı soygun
banner598

 Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış iş insanlarından Gökhan Naim dün akşam saat 18.00 sıralarında evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hunharca katledildi. Kar maskeli olduğu belirtilen iki saldırgan Naim’e 6 el ateş ettikten sonra içerisinde 250 bin sterlin bulunan çantayı alarak olay yerinden ayrıldı. 
Vücuduna 4 kurşun isabet eden evli ve iki çocuk babası olan Gökhan Naim, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı…
Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren Gesfi Döviz Bürosu’nun sahibi olan Gökhan Naim’in acı haberi tüm ülkede şok etkisi yarattı. Kanlı soygunun ardından polisin ülke genelinde başlattığı geniş çaplı soruşturma neticesinde katillere ait olduğu belirtilen araç ve olayda kullanılan tabanca bulundu. Gazetemiz baskıya verildiği saatlerde cinayetin faillerinin ise her yerde arandığı, polisin önemli ipuçlarına ulaştığı öğrenildi.  

Araçtan kurşun yağdırdılar
Cinayet ve soygun olayı dün akşam saat 18.00 sıralarında Başkent Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesindeki Şht. Sami Küpeli Sokak üzerinde meydana geldi. İşten eve gelen Gesfi Döviz Bürosu sahibi Gökhan Naim silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, evine girmek üzere olan Naim’e altı el ateş etti. Saldırganların beyaz renk DV 604 plakalı Toyota araçtan ateş açtıkları belirtildi. Olayda kullanılan aracın Pakistanlı bir şahıs adına kayıtlı olduğu öğrenildi.
Naim, silahlı saldırıda vücuduna isabet eden dört kurşundan dolayı göğüs, boyun ve kol bölgesinden ağır yaralanarak evinin giriş kapısı önünde yere yığıldı. Bu esnada saldırganlardan birinin araçtan inip, Naim’in elinden yere düşen para dolu çantayı alıp,  diğer şahıs ile kaçtığı kaydedildi. 
Olay esnasında çalınan çantada 250 bin Sterlin olduğu belirtildi. Saldırganların olay esnasında kar maskesi taktığı da öğrenildi. 

Yaraları çok ağırdı
Olayda ağır yaralanan Gökhan Naim, ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan ve boynundaki kurşun yarası nedeniyle ağır yaralanan Naim, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırı silahı bulundu
Meydana gelen silahlı saldırı üzerine Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekipler harekete geçerken,  yapılan aramalar sonucu olayda kullanılan 9 mm çapındaki silah, Naim’in evinin 100 metre ilerisinde bulundu. Çevredeki kamera görüntülerini de incelemeye alan polis ekipleri, olayda kullanılan aracı bulmak için çalışmalar başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu olayda kullanılan DV 604 plakalı Kermiya bölgesinde terk edilmiş bir halde bulundu.
Polis ekipleri saldırganları bulmak ve olayı aydınlatmak için sabaha kadar aralıksız çalışmalarına devam etti. Silahlı saldırıda yaşamını yitiren Gökhan Naim’in evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

“Can güvenliğimiz” yok demişti
Gökhan Naim’in sahibi olduğu Gesfi Döviz bürosuna geçtiğimiz yıl 17 Eylül 2018 tarihinde bir kişi tarafından soyulmak maksadıyla gelinerek 14 bin Türk Lirasını alan zanlı, kısa bir süre sonra yakalanmıştı. Olay tarihinde açıklama yapan Naim, “Can güvenliğimiz yok” demişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473