banner564

Kapılar kilitlenmeli

Artun Korudağ’a ait park halindeki aracın içinden video kamera ve fotoğraf makinesini çalıp, aynı gün içinde sattılar

Kapılar kilitlenmeli
banner598
Melin DOBRAN
Ülke genelinde son dönemde artış gösteren hırsızlık olaylarından Artun Korudağ isimli vatandaş da nasibini aldı. Korudağ’ın Lefkoşa’da park halindeki aracı içerisinden fotoğraf makinesi ve kamera çalan Halil Kâhya ve Mert Köymen isimli tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis, zanlılar Halil Kâhya ve Mert Köymen’in 21 Ekim 2016 tarihinde 15.00-16.30 saatleri arasında Lefkoşa’da Tanzimat Sokak’ta park halinde bulunan Artun Korudağ’a ait araç içerisinden bir adet video kamera ve aparatları ile bir adet fotoğraf makinesi çaldıklarını söyledi. 
Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yapılan ileri soruşturmada zanlıların aynı tarihte sahibi henüz tespit edilemeyen bir adet cep telefonunu da yerde bularak çaldıklarını belirten polis, konu malzemeleri Lefkoşa’da iki ayrı iş yerine sattıklarının tespit edildiğini belirtti. 
Polis, zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve salimen yürütüle bilmesi için zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474