banner564

Karagözlü cezaevine gönderildi

Narkotik polisleri tarafından ikametgahında yapılan aramada 9 gram uyuşturucu madde bulunan ve 9 Eylül tarihinde 15 gram uyuşturucu verdiği iddiası ile tutuklanan Osman Karagözlü’nün soruşturması tamamlandı.

Karagözlü cezaevine gönderildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Mahkemeye olguları aktara narkotik şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlının 8 Eylül ile 12 Eylül 2014 tarihleri arasında 15 gram kanunsuz uyuşturucu madde verme ve tasarruf etme, 9 Eylül 2014 tarihinde ise 9 gram kanunsuz  uyuşturucu, alma ve  tasarruf etme suçları ile ilgili tutuklandığını söyledi.

Suç tekrarı var
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Kavaz, zanlının sürekli olarak benzer suçlardan tutuklandığını, en son olarak ta 4 Ağustos 2014 tarihinde 7 gram uyuşturucu madde tasarrufu suçundan teminata bağlandığını, bunun da zanlının sürekli olarak aynı suçları işlemeye devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Zanlının KKTC ve İngiltere vatandaşı olduğunu aktaran Kavaz, bu nedenle zanlının İngiltere’ye yasal olmayan yollardan kaçmasının ihtimal olduğunu söyledi Kavaz zanlının 3 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 ay ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartı ile merkezi cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473