banner564

Katharina’yı Liz yaktı

Kuzey Kıbrıs’a tatil için gelen Alman turist, Ercan’da hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı

Katharina’yı Liz yaktı
banner598
Teoman TURAN
Kuzey Kıbrıs’a Almanya’dan tatil için gelenKatharinaFranke, Ercan Havalimanında hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Alman turistin, Narkotik Detektör Köpeği Liz’in tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi. Ercan’da gözaltına alınan zanlı KatharinaFranke dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında tutukluluk emri verildi.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Halil Dümenci,Alman zanlı KatharinaFranke’nin5 Ağustos tarihinde saat 21.00 sıralarında, Ercan Havalimanı’ndan giriş yapmak istediği sırada narkotik detektör köpeğiLiz’in tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucuile bir adet içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olan elle sarılmış sigara bulunduğunu söyledi. 

3 gün polis hücresinde
Polis, tutuklanan zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini vermiş olduğu ifadesinin teyit ve tekzip edileceğini belirterek zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç TemaySağer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474