banner564

Katkı koyanlara plaket verildi

2015 KKTC Trafik ve Yol Güvenliği Çalıştayı tamamlandı

Katkı koyanlara plaket verildi
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığınca Trafik Komisyonu koordinatörlüğünde düzenlenen “2015 KKTC Trafik ve Yol Güvenliği Çalıştayı” tamamlandı.
Çalıştay’ın ardından “Yönetim ve Denetim”, “Yollar ve Ulaşım”, “Yol Kullanıcıları”, “Acil Müdahale” ve “Araç Güvenliği” konularında çalışan gruplar köklü sorunlar ve çözüm önerileri konusunda birer sunum yaptı.
Sunumların ardından Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Çalıştay’ın kapanış konuşmasını yaptı ve Çalıştay’a katkı koyanlara plaket takdim edildi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy konuşmasının başında, Çanakkale’de şehit olanları anarak rahmet diledi, ayrıca önceki gün akşam Metehan’da meydana gelen ölümlü trafik kazasının kendisini ne kadar üzdüğünü anlattı
Taçoy, 2 gündür devam eden çalıştayın tamamlandığını ancak burada görev alanların sorumluluklarının sona ermediğini belirterek, “Bu kararlar alındı ancak bunları uyguladım mı uygulamadım mı birinin beni denetlemesi lazım bu görev de sizlere düşüyor” dedi.
Belirlenen hedeflere adım adım emek vererek ulaşmayı planladıklarını söyleyen Taçoy, gerekli adımların atılabilmesi için herkese ve emeğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Taçoy eğitim, teknoloji ve iletişimin bir araya gelmesiyle yapılabileceklerden umutlu olduğunu kaydederek, herkesin birlik olması halinde yaratıcı ve çözüm odaklı adımların da atılabileceğini söyleyerek örnekler verdi.
Taçoy, Çalıştay’ın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474