banner564

Kefaleti ödeyemedi

Şüpheli görülerek üzerinde yapılan aramada 6 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirilen Nihat Arbak hakkındaki soruşturma tamamlandı

Kefaleti ödeyemedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, şüpheli görülerek üzerinde yapılan aramada 6 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirilen Nihat Arbak hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı üzerinde 1 Eylül 2014 günü yapılan aramada 6 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini anımsattı. Devlet Kimya Laboratuvarından gelen sonuçlara göre zanlı üzerinde bulunan maddenin “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde olduğunun tespit edildiğini bildiren Özdesoy, zanlı aleyhine 6 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeyi alma ve tasarruf etme davalarını getirdiklerini söyledi. Zanlının davalarını kabul ettiğini söyleyen Özdesoy, soruşturması tamamlanan zanlının davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.
Zanlı avukatı talebe itiraz etmezken zanlının işsiz ve fakir bir aileden olduğunu beyan etti. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 7 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Nihat Arbak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473