banner564

Kefaletle serbest kaldılar

Uyuşturucu suçundan tutuklu bulunan 5 zanlı teminata bağlandı

Kefaletle serbest kaldılar
banner598

 Lefkoşa’da Narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan Mehmet Ali Erkoç (E-21) , Faysal Akpınar (E-19), Şahin Çepik (E-20), Hakan Arabacı (E-20) ve Salih Kahraman (E-20) dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada soruşturmanın tamamlandığı belirtilerek teminat talep edildi. Soruşturmayı yapan polis,28 Ağustos 2018 tarihinde, saat 22.00 sıralarında,  Lefkoşa’da Cürümleri Önleme Şubesi tarafından, Marmara Parkı’nın batı kısmındaki isimsiz sokakta, şüpheli olarak görülen 4 zanlının üzerlerinde yapılan aramada, 2 gram 100 miligram ağırlığında bonzai türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, Faysal Akpınar’ın ise şortunun çakmak cebinde 10 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Zanlı Erkoç’un maddeyi aynı gün Salih Kahraman’dan 500 TL karşılığında 3 gram olarak satın aldığını ve arkadaşlarıyla birlikte içtiklerini itiraf ettiklerini söyleyen polis, Kahraman’ın da tutuklandığını belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların mahkemnin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme her zanlı için birer kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473