banner564

Kemiklerini kırdı

Nijerya uyruklu İliyasu Duado isimli öğrenci, kendisine küfrettiği gerekçesiyle hemşerisi Madaki’yi, komalık edene kadar dövdü

Kemiklerini kırdı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Nijerya uyruklu İliyasu Duado isimli 29 yaşındaki öğrenci, geçtiğimiz Perşembe sabahı başka bir Nijeryalı olan Bello İdris Madaki’yi feci şekilde darp etti. Kendisine küfrettiği gerekçesi ile Madaki’ye yumruk atan İliyasu Duado, Madaki’ nin ağır yaralanmasına neden oldu.

İliyasu Duado tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Hüseyin Osum, zanlının 30 Ocak Perşembe sabahı saat 05.00’te Gazimağusa’da  İce Bowling isimli eğlence merkezinin arka sokağında, kendisine küfrettiği gerekçesi ile 30 yaşındaki Bello İdris Madaki’ nin göğsüne sert bir yumruk attığını söyledi.

 

Madaki yoğun bakımda

Aldığı yumruk darbesi ike Madaki’nin yere düşerek sert bir şekilde başını yere çarptığını aktaran Osum, Madaki’nin kafatasında çatlak ve göğsündeki 2 kemikte kırık oluştuğunu söyledi. Madaki’nin önce Gazimağusa Devlet Hastahanesi ardından da Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesine kaldırıldığını söyleyen Osum, Madaki’nin burada ameliyat olduğunu, şuanda yoğun bakımda olduğunu ve hayati tehlikesinin mevcut olduğunu söyledi.

 

3 gün tutuklu

Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Osum, tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 05:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474