banner564

“Kimsenin namusunu kirletmedim”

Aracı kundaklanan Ferdi Celepçi, hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu savundu

“Kimsenin  namusunu  kirletmedim”
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta geçtiğimiz Cumartesi günü Ferdi Celepçi’ye ait aracın kundaklanmasının ardından bazı iddialar gündeme gelmişti.
Diyalog’a konuşan Celepçi, olayda geçen iddiaların doğru olmadığını, bu yüzden mağduriyet yaşadığını belirtti.
Aracını kundaklayan kişinin evli olmadığını ve bölgede “O. Çocuğu karımla ilişki yaşayıp onu hamile bıraktın ve sonra da terk ettin bu namus meselesini kan temizler” diye bir not bırakılmadığını savunan Celepçi, “Eski eşim benden telefon hattını değiştirmek için yardım istedi. Çünkü eşim o şahıstan kopmak istedi. Ben de ona yeni telefon hattı aldım. 3 gün sonra da arabamı yaktılar” dedi.

“Öyle bir not yok”
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Celepçi, şu ifadeleri kullandı, “Ortada öyle bir not yoktu. Benim kimseyle husumetim yok. Benim yanan arabamda evraklarım, kimliklerim ve 7 bin 500 TL param vardı. Hepsi yandı. Ortada öyle bir not vardı diyen polis memurunun tutanağını da kabul etmiyorum. Ortada hamile bir kadın yok. Karım Umut Köylü’ye kaçmıştı. Daha sonra pişman oldu. Köylü’den ayrılmak istediğini söyleyerek benden yardım talep etti. Eski karım ve çocuklarımın annesi olduğu için annesinin evine dönmesi için yardımcı oldum. Kendisiyle yeniden barışmadım veya ilişki yaşamadım. İlişki yaşamadığım birini hamile bırakmam da söz konusu olamaz. Bu olayda mağdur taraf benim ama suçlu durumuna düştüm. Sanki başka birisinin karısını hamile bırakmışım gibi lanse edildim. Ortada böyle bir şey yok. Benim kimsenin namusunda da gözüm yok.”

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474